Home     ||     Fotografie Portfolio
Molenbergplein Delfzijl bij nacht.


In opdracht van de gemeente Eemsdelta
fotografie van de verplaatsing van een aantal bomen in de wijk Opwierde Appingedam


In opdracht van Harryvan
fotografie van het nieuwe keukenconcept KEUK. Dit geheel door Harryvan ontwikkelde concept gaat inmiddels verder als een zelfstandige B.V. De fotografie brengt de robuustheid, duurzaamheid en modulaire samenstelling goed in beeld. Het beeldmateriaal is gebruikt voor de website keuk.nl
ALDEL-2023
Sinds het faillissement van ALDEL is er veel veranderd op het terrein. De fabriek wordt inmiddels gedemonteerd en veel apparatuur is inmiddels geveild. De installaties worden voor een groot deel her gebruikt en veel materiaal kan worden gerecycled. Onlangs kreeg ik de gelegenheid om samen met een bevriende fotograaf een aantal foto's te maken van de actuele situatie. Een bijzondere ervaring. Ook omdat ALDEL een goede klant van mij is geweest.


In opdracht van Albert Heijn Appingedam
Portretfotografie t.b.v. werving van nieuwe medewerkers. Voor diverse Albert Heijn filialen zijn een aantal leuke en spontane foto's gemaakt met medewerking van de eigen werknemers. De beelden zijn o.a. gebruikt om via de sociale media nieuwe medewerkers te werven. 


Provincie Groningen
Portretfotografie voor het TALENT magazine, een inspirerend magazine voor alle professionals in de werkzoekendendienstverlening
Chemiepark Delfzijl
informeert haar personeel en omgeving via diverse media over haar activiteiten. Veiligheid is nr. 1 tijdens mijn werkzaamheden op het Chemiepark. De foto-opdrachten zijn zeer divers en altijd een uitdaging. Vanuit de afdeling communicatie worden de opdrachten gegeven en ter plaatse heb ik overleg met de betrokkenen over het maken van de foto.
In opdracht van Koenencom
promotionele fotografie voor Proeftuin Rottum.
Goed verzorgd vergaderen op een bijzondere plek in Groningen. Armand en Annemarieke delen hun duurzaam verbouwde woonkamer met hun gasten. In de keuken worden de lekkerste gerechten gemaakt en in de kas kun je lekker genieten van de door Armand bereidde lunch. Deze intieme sfeer is vastgelegd met een aantal mooie foto's welke zijn gebruikt voor de presentatie van het nieuwe bedrijf op de website: https://www.proeftuinrottum.nl/Voor de Gemeente Eemsdelta
groepsfoto in (t)huiselijke sfeer van de projectgroep Zandplatenbuurt Delfzijl met medewerkers van de gemeente Eemsdelta en Acantus.
Appareant
portretfotografie voor de nieuwe website van Saskia Oosterhof: www.appareant.nl Saskia is HR adviseur met veelal industriële klanten. De portretfoto's zijn gemaakt tegen deze achtergrond, aangevuld met een aantal presentatie settings. Lijnema Roodeschool
bedrijfsfotografie voor Lijnema Roodeschool. Een bedrijf waar energie in zit en waar je energie van krijgt. Een enthousiast team met mooie producten op een kreatieve manier in beeld gebracht. 
Harryvan interieurbouw Hoogezand
voor de algehele vernieuwing van het beeldmateriaal op de website zijn de medewerkers sfeervol in beeld gebracht tijdens het uitvoeren van hun werk. De beelden stralen vakmanschap en werkplezier uit.