Unicom Communicatieadviesbureau
Portret fotografie voor het nieuwe magazine "Dit zijn wij" waarin de nieuwe gemeente Eemsdelta zich presenteert.
Damster ondernemers op portret.
Met het nieuwe initiatief MSA, Marketing Stad Appingedam, zetten alle Damster ondernemers Appingedam opnieuw op de kaart. Op bijbehorende website presenteren zij zich met een aantal spontane foto's en hun verhaal.
Slagerij Karst de Jong
promotioneel portret t.b.v streeckgenoten.nl
CVW Appingedam
Onderzoek naar beschermde diersoorten, voorafgaand aan de afbraak van een woning, gebeurt vaak bij schemer. Als er dan iemand met een verrekijker naar je huis staat te turen wil je graag weten wat er gaande is. Een informatieve brochure met de juiste foto zorgt voor duidelijkheid vooraf.
Koenencom
Een regelmatig terugkerende advertentie in het Dagblad van het Noorden met recensies van klanten. Zij vertellen over hun ervaringen en het verhaal wordt ondersteund met heldere beelden.
Licht
Als het hoofdlicht is gedoofd en de onderwerpen hun eigen licht gaan uitstralen, ontstaan er bijzondere beelden. Met langere belichtingstijden krijgt het nog resterende omgevingslicht een belangrijke rol. Enkele foto's in deze serie zijn gemaakt met behulp van een extra lichtbron.....
Woongroep Marenland Appingedam
Woongroep Marenland informeert haar huurders regelmatig middels het bewonersblad "de Mare". De fotografie hiervoor sluit naadloos aan op de interviews en verhalen. Belangrijk hierbij is om wat extra tijd te nemen voor de fotografie zodat de mensen, vaak bewoners, zich op hun gemak voelen.
Contitank Delfzijl
Het tankpark van Contitank gefotografeerd tegen een strak blauwe hemel. Heldere beelden van een bedrijf dat duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.
Crestcom-Training Woudsend
Ronald Mulders in actie tijdens een leiderschapstraining. Zijn energieke en dynamische manier van trainen is gevangen in deze serie foto's. Geschoten vanuit het standpunt van de deelnemers krijg je de beste beelden.
Eemsdelta College Appingedam
Fotografie t.b.v. de VO-gids en de schoolwebsites
Von Oy Juweliers Appingedam
Fotografie t.b.v. bedrijfswebsite
Chemiepark Delfzijl
Het Chemiepark Delfzijl communiceert graag met de buitenwereld. Dit doen ze door middel van een facebook bedrijfspagina en via de interne verspreiding van het personeelsblad Chain. Veelal in opdracht van Nouryon breng ik op een originele en creatieve manier de mens in zijn werkomgeving in beeld. Via een kort gesprek met de geportretteerde (n) komen we samen altijd tot een mooie foto.
WeDeVe Administratie Appingedam
Fotografie t.b.v. bedrijfswebsite
West Schilders Appingedam
Bedrijfsfotografie t.b.v. bedrijfswebsite
Meijer Schoorsteen en Ovenbouw
Fotografie t.b.v. bedrijfswebsite
MCA Delfzijl
Bedrijfsfotografie t.b.v. MCA jaarverslag
Landschapsbeheer Groningen
Reportage fotografie t.b.v. algemene communicatie
Tol Mechanisatie Slochteren
Fotografie t.b.v. bedrijfswebsite
Kerbof Schilders Delfzijl
Fotografie t.b.v. bedrijfswebsite
Hovecon Delfzijl
Fotografie t.b.v. bedrijfswebsite, autoreclama, en reclame drukwerk
IVAK Cultureel Centrum Groningen
Reportagefotografie
Intreal Keukens Uithuizen
Fotografie t.b.v. bedrijfswebsite
Kooi Bouw Appingedam
Fotografie t.b.v. bedrijfswebsite en brochures
De Hoven Winsum
De Hoven biedt zorg aan de oudere Noord Groninger. In de fotografie spelen deze bewoners dan ook vaak een belangrijke rol. De foto's laten zien waar de Hoven voor staat: zorg, rust, contact en gezelligheid.
ISO Bakker Ten Boer, 2016
Isolatie is niet alleen functioneel maar zorgt ook voor een nette strakke uitstraling van de installaties. Voordat de foto wordt gemaakt, maken we de ruimte netjes en vegen we de vloer aan. Het isolatiewerk komt zo maximaal tot zijn recht.
Breadstone Vastgoed, 2015
Breadstone geeft bestaande gebouwen een nieuwe uitstraling, met alle aandacht voor de wensen van de nieuwe gebruiker. De fotografie geeft het gebouw in zijn omgeving weer. De nieuwe inrichting en aankleding is nauwkeurig in beeld gebracht.
Restaurant de Boegschroef Delfzijl, 2016
Een bijzonder restaurant in de haven van Delfzijl. In de ruime serre kun je genieten van het uitzicht op de haven. Er is gekozen voor fotografie zonder mensen in beeld om de inrichting alle aandacht te geven. Alle ruimtes zijn uitgebreid gefotografeerd zowel in detail als totaal.
Aldel Aluminium Delfzijl, 2007
Aldel geeft jaarlijks een maatschappelijk verslag uit. De werknemers van het bedrijf wordt gevraagd mee te werken aan de fotografie. Op deze manier creëer je betrokkenheid en ontstaan er spontane beelden die de gewenste sfeer uitstralen. 
Ford Auto Bolhuis Delfzijl, 2014
Na een succesvolle show in de voormalige steenfabriek Fivelmonde te Delfzijl , hebben we een aantal wagens gefotografeerd op deze bijzondere lokatie.