Maalwerk Koffiebranders Delfzijl
In deze promotievideo verteld Erik Poelstra wat de meerwaarde is van ambachtelijk gebrande koffie, en de mogelijkheden voor een eigen private label. De volledige versie is te bekijken via deze link
Kleintje Bie Daip Appingedam
Korte promotievideo waarmee de organisatie van Bie Daip Appingedam laat zien dat in deze Coronatijd ook evenementen mogelijk zijn.
Stichting Oude Groninger Kerken
Fotoserie van de opening van een bijzondere kerktoren. Tijdens een bezoek aan deze kerktoren in Garmerwolde kunnen de bezoekers kennismaken met de betekenis van religieuze feesten. Het inwendige van de kerktoren is hiervoor verbouwd tot een verticaal museum. 
Herbouw wijk Opwierde Zuid Appingedam
Ten gevolge van de aardbevingen in de provincie Groningen worden complete wijken opnieuw opgebouwd met bevingsbestendige woningen
Farmsumerkerk Delfzijl bestaat 150 jaar
Fotografie t.b.v. de uitnodigingskaart voor het 150 jarig bestaan van deze mooie kerk in Delfzijl.
Kalkoven Appingedam
De in december 2019 opgerichte stichting BICSA zet zich in voor het behoud van industrieel en cultureel erfgoed in Appingedam. In deze korte video belicht ik het belang van de stichting.
Molen Meervogel
... nabij het Hoeksmeer, Garrelsweer bij opkomende zon in vogelperspectief gefilmd. Windstil, mooie blauwe lucht, lage zon en een aantal welwillende ganzen.


Nouryon / Chemiepark Delfzijl
... informeert haar personeel en omgeving via diverse media over haar activiteiten. Veiligheid is nr. 1 tijdens mijn werkzaamheden op het Chemiepark. De opdrachten zijn zeer divers en altijd een uitdaging. Vanuit de afdeling communicatie worden de opdrachten gegeven en ter plaatse heb ik overleg met de betrokkenen
Hovecon Delfzijl
... heeft onlangs een nieuwe zetbank aangeschaft. Deze volautomatische zetbank is grote aanwinst voor het bedrijf. Met deze korte infovideo heb ik de machine kort en krachtig in beeld gebracht. De video is terug te vinden op de website van Hovecon.

Landschapsbeheer Groningen
... financierde en begeleidde de realisatie van het Groene Ommetje in Zuidwolde met het bijbehorende pontje over het Boterdiep. De openingshandeling met de pont en de bijbehorende wandeling heb ik gefotografeerd met de nadruk op de beleving van de bezoekers.
Damster ondernemers op portret
Met het nieuwe initiatief MSA, Marketing Stad Appingedam, zetten alle Damster ondernemers Appingedam opnieuw op de kaart. Op bijbehorende website presenteren zij zich met een aantal spontane foto's en hun verhaal.
Engine2Repair Delfzijl
... repareerd scheepsmotoren op locatie. Met deze korte bedrijfsfilm worden de diverse werkzaamheden van het bedrijf in beeld gebracht.


het Eemsdeltacollege Delzijl
... heeft mij gevraagd de school en haar leerlingen op een spontane manier in beeld te brengen. De beelden worden gebruikt in de nieuwe VO gids en op de website.
Hotel Restaurant de Boegschroef
... is gelegen op een unieke locatie in Delfzijl. Met uitzicht direct op de haven. Voor de nieuwe brochures en de vernieuwde website heb ik de locatie sfeervol in beeld gebracht.
Jannie Nijlunsing
... is bestuurder van Stichting de Hoven. Voor externe communicatie heb ik een aantal persoonlijke portretten van haar gemaakt. Niet op kantoor. Ik heb er voor gekozen om de fotografie buiten te doen. Met een lage zonnestand en tegenlicht door de bladeren van de bomen. Dit leverde een aantal toegankelijke portretten op van een vrouw met een overtuigende persoonlijkheid.
Scouting Fivelgroep Delfzijl
... zeilt met een zestal boten op het Schildmeer. Het vaarseizoen is dit jaar afgesloten met een "bakszeilwedstrijd". Midden op het schildmeer werden de zeilen gehesen en kon de wedstrijd beginnen. Het leverde een sfeervolle video op.

Landschapsbeheer Groningen
... heeft mij gevraagd de karakteristieke en beeldbepalende lijnen in het landschap in beeld te brengen. De wegbeplanting die hiervoor is aangebracht bestaat uit jongen bomen. Door deze beplanting worden de lijnen in het landschap geaccentueerd.
De foto’s zijn gemaakt op locaties waar de bomen deze rol duidelijk vervullen.
Theo de Jager
... is ecoloog. Tijdens zijn werk voor het CVW is hij opzoek naar o.a. vleermuizen die een onderkomen hebben gevonden in de woningen. Theo speurt voornamelijk tijdens de schemering en zonder aankondiging. Er is dan nog net genoeg licht om de beestjes waar te nemen. Om de bewoners te informeren over deze "gluurder" heb ik een aantal foto's gemaakt waarop te zien is hoe Theo werkt. 
Keurslagerij Karst de Jong
... gaat specialiteiten leveren aan Albert Heijn Appingedam. Dit onder de naam "Streeckgenoten" t.b.v. de presentatie en de bijbehorende huisstijl heb ik een aantal portretten van Karst geschoten die gebruikt gaan worden op de diversen producten.
Provitaal Meeden
... is een praktijk waar mensen terecht kunnen voor verschillen specialistische therapieen zoals: manuele therapie, oedeemtherapie, dry needling, bekkenfysiotherapie en orthomoleculaire therapie. Voor de presentatie op de nieuwe website heb ik van elke therapie een aantal sprekende foto's gemaakt die duidelijk laten zien hoe de behandeling plaats vindt.