Damster Boeren Zuivel & Vlees
Een korte kennismakingsvideo geheel opgebouwd uit sfeerbeelden, het verhaal van Martein en Wendy en hun mooie boerenbedrijf, net buiten Appingedam. 


Albert Heijn Appingedam
Portretfotografie t.b.v. werving van nieuwe medewerkers. Voor diverse Albert Heijn filialen zijn een aantal leuke en spontane foto's gemaakt met medewerking van de eigen werknemers. De beelden zijn o.a. gebruikt om via de sociale media nieuwe medewerkers te werven. 


Provincie Groningen
Portretfotografie voor het TALENT magazine, een inspirerend magazine voor alle professionals in de werkzoekendendienstverlening. 


Proeftuin Rottum
Goed verzorgd vergaderen op een bijzondere plek in Groningen. Armand en Annemarieke delen hun duurzaam verbouwde woonkamer met hun gasten. In de keuken worden de lekkerste gerechten gemaakt en in de kas kun je lekker genieten van de door Armand bereidde lunch. Deze intieme sfeer is vastgelegd met een aantal mooie foto's welke zijn gebruikt voor de presentatie van het nieuwe bedrijf op de website: https://www.proeftuinrottum.nl/


Chemiepark Delfzijl
... informeert haar personeel en omgeving via diverse media over haar activiteiten. Veiligheid is nr. 1 tijdens mijn werkzaamheden op het Chemiepark. De foto-opdrachten zijn zeer divers en altijd een uitdaging. Vanuit de afdeling communicatie worden de opdrachten gegeven en ter plaatse heb ik overleg met de betrokkenen over het maken van de foto.Gemeente Eemsdelta
Groepsfoto in (t)huiselijke sfeer van de projectgroep Zandplatenbuurt Delfzijl met medewerkers van de gemeente Eemsdelta en Wooncorporatie Acantus.


Mulder Loonbedrijf Groningen
Met deze korte en krachtige bedrijfsvideo laat Mulder Loonbedrijf zien waar ze goed in zijn. 


Appareant HR-strategie, team & leiderschap
Portretfotografie voor de nieuwe website van Saskia Oosterhof: www.appareant.nl
Saskia is HR adviseur met veelal industriële klanten. De portretfoto's zijn gemaakt tegen deze achtergrond, aangevuld met een aantal presentatie settings. 
HOVECON Delfzijl
Hovecon is gespecialiseerd in Constructie, Apparatenbouw en Technische dienstverlening. Door de aanschaf van een  de nieuwe QFin volautomatische ontbraammachine​​​​​​​ heeft HOVECON wederom een efficiëntieslag gemaakt. Deze korte demonstratie-video laat de mogelijkheden zien. 


Harryvan interieurbouw Hoogezand
Voor de algehele vernieuwing van het beeldmateriaal op de website zijn de medewerkers sfeervol in beeld gebracht tijdens het uitvoeren van hun werk.  De beelden stralen vakmanschap en werkplezier uit. 


Wellinq / Sentron
"We hebben laatst ons hele portfolio aan sensoren en sensor producten laten fotograferen. Dit was een flinke uitdaging, want de sensoren zelf zijn kleiner dan een millimeter, terwijl de complete producten tientallen centimeters groot zijn. 
De foto's waren in eerste instantie bedoeld voor onze nieuwe website, maar hangen nu tevens als posters door ons hele gebouw!"

Frankes Stofferingen Appingedam
Fotografie voor op de bus.
Jeffrey Frankes zit met zijn bedrijf in een karakteristiek pand vlak bij het centrum van Appingedam. Met een foto op de bus van het bedrijfspand, vanaf enige hoogte genomen, is het meteen duidelijk waar je moet zijn. De foto achter op de bus geeft een heldere inkijk in zijn winkel.


Kapsalon Vogue Appingedam
Interieurfotografie na een grondige verbouwing. De fotografie geeft een goed beeld van het nieuwe interieur, in overzicht en detail.


Lijnema Roodeschool / KoenenCom
Bedrijfsfotografie voor Lijnema Roodeschool. Een bedrijf waar energie in zit en waar je energie van krijgt. Een enthousiast team met mooie producten op een creatieve manier in beeld gebracht. 


Albert Heijn Appingedam
In opdracht van A plus B reclame.
Campagnefoto voor het komende BBQ seizoen. Een sfeervolle setting met de eigen medewerkers van Albert Heijn Appingedam. De foto is geplaatst in een groot LED display en verwelkomt de bezoekers bij de ingang van de winkel in Appingedam.


RMC Noord Groningen
Portretfotografie van een aantal medewerkers van
RMC Noord Groningen.
Toegankelijke portretten die jongeren aanspreken.
Het Regionaal Meld- en Coördinatiepunt van de Gemeente Groningen begeleidt jongeren van 18-23 jaar zonder startkwalificatie bij het maken van keuzes over opleiding en werk.
De fotografie wordt o.a. gebruikt in het jaarverslag.


Buro Bries
Fotografie voor Buro Bries, t.b.v het project Eendracht maakt kracht.
Op het voormalige terrein van Strokartonfabriek de Eendracht wordt nieuwbouw gepleegd voor de zorgorganisaties 's Heeren Loo, De Hoven en De Zijlen. Middels een luisterwandeling over het terrein wordt er op een bijzondere manier vooruit gelopen op de plannen. Al wandelend over de Kartonbaan luisteren de wandelaars naar de bijzondere verhalen van Damsters en andere betrokkenen  over het heden, verleden en de toekomst van het Eendrachtterrein. 


Topvitae / KoenenCom
Fotografie voor Topvitae Siddeburen. Met Harry Koenen en Topvitae op pad om een aantal mooie beelden te schieten voor de nieuwe website van Topvitae. Bekijk de foto's en hier eindresultaat online: www.topvitae.nl 


Gemeente Eemsdelta / Unicom
Via het magazine "Dit zijn wij" hebben de medewerkers van de nieuwe gemeente kennis met elkaar kunnen maken. De foto's voor de laatste uitgave heb ik op de werkplek maar ook voor een groot deel bij de mensen thuis geschoten. Het leverde een aantal mooie persoonlijke portretten op.


Maalwerk Koffiebranders Delfzijl
In deze promotievideo vertelt Erik Poelstra wat de meerwaarde is van ambachtelijk gebrande koffie, en de mogelijkheden voor een eigen private label. De volledige versie is te bekijken via deze link


Kleintje Bie Daip Appingedam
Korte promotievideo waarmee de organisatie van Bie Daip Appingedam laat zien dat in deze Coronatijd ook evenementen mogelijk zijn.


Stichting Oude Groninger Kerken
Fotoserie van de opening van een bijzondere kerktoren. Tijdens een bezoek aan deze kerktoren in Garmerwolde kunnen de bezoekers kennismaken met de betekenis van religieuze feesten. Het inwendige van de kerktoren is hiervoor verbouwd tot een verticaal museum. 


Herbouw wijk Opwierde Zuid Appingedam
Ten gevolge van de aardbevingen in de provincie Groningen worden complete wijken opnieuw opgebouwd met bevingsbestendige woningen


Farmsumerkerk Delfzijl bestaat 150 jaar

Fotografie t.b.v. de uitnodigingskaart voor het 150 jarig bestaan van deze mooie kerk in Delfzijl.


Kalkoven Appingedam

De in december 2019 opgerichte stichting BICSA zet zich in voor het behoud van industrieel en cultureel erfgoed in Appingedam. In deze korte video wordt het belang van de stichting belicht.


Molen Meervogel
... nabij het Hoeksmeer, Garrelsweer bij opkomende zon in vogelperspectief gefilmd. Windstil, mooie blauwe lucht, lage zon en een aantal welwillende ganzen.
Chemiepark Delfzijl

... informeert haar personeel en omgeving via diverse media over haar activiteiten. Veiligheid is nr. 1 tijdens mijn werkzaamheden op het Chemiepark. De opdrachten zijn zeer divers en altijd een uitdaging. Vanuit de afdeling communicatie worden de opdrachten gegeven en ter plaatse heb ik overleg met de betrokkenen


Hovecon Delfzijl

... heeft onlangs een nieuwe zetbank aangeschaft. Deze volautomatische zetbank is een grote aanwinst voor het bedrijf. Met deze korte infovideo wordt de machine kort en krachtig in beeld gebracht. De video is terug te vinden op de website van Hovecon.Landschapsbeheer Groningen

... financierde en begeleidde de realisatie van het Groene Ommetje in Zuidwolde met het bijbehorende pontje over het Boterdiep. De openingshandeling met de pont en de bijbehorende wandeling wordt gefotografeerd met de nadruk op de beleving van de bezoekers.


Damster ondernemers op portret

Met het nieuwe initiatief MSA, Marketing Stad Appingedam zetten alle Damster ondernemers Appingedam opnieuw op de kaart. Op bijbehorende website presenteren zij zich met een aantal spontane foto's en hun verhaal.


het Eemsdeltacollege Delzijl
... heeft mij gevraagd de school en haar leerlingen op een spontane manier in beeld te brengen. De beelden worden gebruikt in de nieuwe VO gids en op de website.


Hotel Restaurant de Boegschroef
... is gelegen op een unieke locatie in Delfzijl. Met uitzicht direct op de haven. Voor de nieuwe brochures en de vernieuwde website heb is de locatie sfeervol in beeld gebracht.


Jannie Nijlunsing
... is bestuurder van Stichting de Hoven. Voor externe communicatie zijn een aantal persoonlijke portretten van haar gemaakt. Niet op kantoor. Er is voor gekozen om de fotografie buiten te doen. Met een lage zonnestand en tegenlicht door de bladeren van de bomen. Dit leverde een aantal toegankelijke portretten op van een vrouw met een overtuigende persoonlijkheid.


Landschapsbeheer Groningen
... heeft mij gevraagd de karakteristieke en beeldbepalende lijnen in het landschap in beeld te brengen. De wegbeplanting die hiervoor is aangebracht bestaat uit jongen bomen. Door deze beplanting worden de lijnen in het landschap geaccentueerd.
De foto’s zijn gemaakt op locaties waar de bomen deze rol duidelijk vervullen.


Theo de Jager
... is ecoloog. Tijdens zijn werk voor het CVW is hij opzoek naar o.a. vleermuizen die een onderkomen hebben gevonden in de woningen. Theo speurt voornamelijk tijdens de schemering en zonder aankondiging. Er is dan nog net genoeg licht om de beestjes waar te nemen. Om de bewoners te informeren over deze "gluurder" zijn een aantal foto's gemaakt waarop te zien is hoe Theo werkt. 


Keurslagerij Karst de Jong
... gaat specialiteiten leveren aan Albert Heijn Appingedam. Dit onder de naam "Streeckgenoten" t.b.v. de presentatie en de bijbehorende huisstijl zijn een aantal portretten van Karst geschoten die gebruikt gaan worden op de diversen producten.


Provitaal Meeden
... is een praktijk waar mensen terecht kunnen voor verschillende specialistische therapieën zoals: manuele therapie, oedeemtherapie, dry-needling, bekkenfysiotherapie en orthomoleculaire therapie. Voor de presentatie op de nieuwe website zijn van elke therapie een aantal sprekende foto's gemaakt die duidelijk laten zien hoe de behandeling plaats vindt.